PAIKALLISET JÄSENETUSI 2022

JÄSENEDUT 2022

Varkauden teatteri:

• Alennus 5 € lipun hinnasta(2x kevät- ja 2x syyskaudella)

Warkaus-sali:

• Alennus 5 € lipun hinnasta(2x kevät ja syyskaudella)
  • maksa lippu ensin itse ja hae tuki sitten yhdistykseltä, kuittia vastaan.

Vrkauden uimahalli

• Alennus (2 x 7€ vuosi)

Varkauden keilahalli

• Alennus 5 € ratamaksusta (5x kevät ja syyskaudella)

Jäsenedun saa jäsenkorttia näyttämällä. Kohteissa on listat johon laitetaan nimi, jäsennumero ja allekirjoitus.

Näiden etujen lisäksi ilmoitetaan erikseen tuista paikallisiin tapahtumiin, [esim. Vekara-Varkaus ja Sampea ja samppanjaa). Pyrimme järjestämme myös retkiä ja muita tapahtumia, kun tilanne taas sen sallii.

Saadaksesi tietoa tulevista eduistasi ja tapahtumista pidä yhteystietosi ajantasalla kirjautumalla ja päivittämällä ne www.jhl.fi/omajhl/-tiedot sivuilla.

Ilmoittelemme tapahtumista ja muista jäsenasioista sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Toivomme osallistumistasi hallituksen syys- ja kevätkokouksiin. Jäseniltä toivotaan myös ehdotuksia toiminnan kehittämiseen paikallisesti.

Yhdistyksellämme on myös eläkeläisten kerhotoimintaa joka kokoontuu n. kerran kuukaudessa. Jos olet kiinnostunut toiminnasta niin ota yhteyttä eläkevastaavaava Annikki Jordaniin( anu.jordan@kolumbus.fi ).

Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään yhdistyksemme toimintaa meidän mukavaan hallituksen tiimiin. Pidetään huolta jäsenyydestämme ja hyvinvoinnistamme työssä ja vapaa-ajalla.